S'encenen els fogons de la 20ena edició del Firatast

La fira de degustació per excel—lència de Catalunya celebrarà la seva 20ena edició, apropant al gran públic les novetats i tota l’actualitat del món de la gastronomia

Del 9 al 12 d’octubre arriba a Girona la 20a edició del Firatast, un esdeveniment que per molts amants de la gastronomia ja constitueix una cita anual d’obligada assistència.

El format de la fira permet, mitjançant l’intercanvi de tiquets per degustacions, tastar centenars de propostes gastronòmiques de la mà de restaurants, petits productors, cellers, col—lectius de cuina,… 

L’edició d’enguany depara moltes novetats i sorpreses per celebrar les 20 edicions de la fira i satisfer els visitants més diversos, com per exemple:

S’oferirà unes degustacions basades en productes culinaris curiosos.

Trobarem un nou espai dedicat a la Cuina de les estrelles. En aquest espai es serviran els tastets preparats pels restaurants amb estrella Michelin de la demarcació de Girona

També, de la mà de la revista CUINA, es recuperarà el concurs mundial de sofregit. Es dedicarà un ampli espai a la que és la base de la nostra cuina, el sofregit, i es buscarà el millor en aquesta tasca. El concurs tindrà lloc el diumenge al matí en el recinte de la fira.

L’entitat Tic Tac de Celrà, organitza el concurs infantil de pastissos. El concurs consisteix a fer un pastís d’aniversari per celebrar les 20 edicions de Firatast.

I diumenge al vespre, per acabar la 20a edició amb un bon regust, prendran protagonisme les tapes de patates braves. 10 establiments de Girona i Celrà participaran en un show cooking  on hauran de cuinar tres quilos de patates braves cada un i la seva salsa d’acompanyament.

Firatast Girona es converteix durant quatre dies en el menjador més gran de la demarcació, oferint una oportunitat única de tastar i compartir entre més de 300 propostes enogastronòmiques.