S’estrena la primera versió catalana de 'Somriures i llàgrimes'

El musical es podrà gaudir al Teatre Gaudí del 5 de desembre a l'11 de gener del 2015

Per primera vegada a Barcelona es representarà en català el famós musical de títol original “The sound of music” amb la traducció de “Somriures i llàgrimes”. Un espectacle dirigit a un públic familiar de totes les edats que fa somriure els més petits amb melodies tan conegudes com “Do-re-mi” o “My favourite things” i fa emocionar als més grans amb una història que té un rerefons polític i dramàtic.

Després d’uns “bolos” previs i d’una pre-estrena al Teatre Victòria de Barcelona el passat 13 de Juliol, el Teatre Gaudí obre les portes el dia 5 de desembre per estrenar aquest musical, ple de música, coreografies, molts somriures i alguna llàgrima, per primera vegada en català. Una companyia de més de 20 actors representen una versió sincera i emocionant d’aquest musical que segur que ha marcat a moltíssimes persones al llarg dels anys.

El Teatre Gaudí segueix apostant pels musicals de petit i mitjà format i torna a acollir una nombrosa companyia de 20 intèrprets com ja ho va fer amb èxits anteriors com Per sobre de totes les coses de Madam Teatre (2014) o The Wild Party de Vocal Factory i Teatre Gaudí (2013), o darrerament amb l’espectacle familiar La rateta que escombrava l’escaleta. En aquest cas ho farà amb una producció dirigida a tota la família i un horari matiner que farà de l’obra i la sala una visita imprescindible aquest Nadal.

L’espectacle es podrà gaudir del 5 de desembre a  l’11 de gener. Els divendres i dissabtes a les 19:30h i diumenges a les 12h.