S’estrenen els tres primers episodis de la sèrie "Elixir" de la productora catalana Q-ars

Explica la historia d’una científica catalana que al segle XIX, redescobreix la formula de l’Elixir de la immortalitat per portar-la als soldats que lluiten al front

Avui dissabte s’estrenen els tres primers episodis de la sèrie “Elixir”, es tracta d’una mini sèrie de ficció de 13 episodis, que explica la historia d’una científica catalana que al segle XIX, durant la guerra del francès, redescobreix la formula de l’Elixir de la immortalitat per portar-la als soldats que lluiten al front, aquest Elixir serà robat per la seva criada abans de dur a terme aquest projecte i a partir d’aquí i fins al segle XXI aquestes dues dones viuran un seguit d’aventures per la ciutat de Barcelona, remuntant-nos al segle XVII i fins els nostres dies, on el destí farà que la historia canvií per elles i per la resta de la humanitat. La sèrie esta dirigida per Eduard Miró Angelats (MicGrup) un director jove, que s’ha estrenat dirigint aquesta producció. La sèrie esta escrita pels guionistes Cristina Clemente, Marta Butxaca i Marc Artigau.
La idea original va sorgir de Q-ars i Cristina Clemente que van començar aquest projecte l’any 2010. Desprès d’un any preparant els guions i la preproducció, el novembre de 2011 es va començar a rodar el primer episodi. Fins a data d’avui han estat treballant en els tres episodis que ja tenen produïts. Aquests tres primers episodis han estat produïts gràcies a l’ajuda de plataformes com Verkami i l’esforç de Q-ars i MicGrup que ho han pogut fer possible. Actualment estan buscant co-productors per seguir rodant la resta de la temporada, que te un total de 13 episodis.
El potencial de la sèrie és dins l’equip tècnic i artístic, que està format per grans professionals que han facilitat en tot moment la feina i la gestió de la producció. Com a protagonistes trobem a Mercè Anglès i Anna Güell dues actrius increïbles i amb un nivell interpretatiu d’alçada i una trajectòria provadament compromesa. Dins el repartiment podem trobar actors com Imma Colomer, Anna Lizarán, Pep Pla, Manel Barceló, Mont Plans, Fina Rius, Jordi Banacolocha, Fermí Casado, Dafnis Balduz, David Verdaguer, Tony Corvillo i molts més.