S?estrenen ?Missió a MoclanD’ i ?Una amistat inoblidable? doblades al català

Són films per a un públic molt ampli

Les estrenes compten amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística per tal de promoure i facilitar la presència del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana
Missió a Mocland és la primera pel.lícula D’animació en 3D que s’ha fet a Andalusia, produïda per L’empresa Forma Animada SLL, en coproducció amb Canal Sur i Estudios Pizzel 3D Studios.

La pel.lícula es podrà veure a les sales: Casablanca Gracia (Barcelona); Multicines Abrera (Abrera); Multicines Arenys (Arenys de mar); Bages (Manresa); Albéniz (Girona); Multicines Figueres (Figueres).

El planeta Mac té problemes. La seva essència vital, el límbar, desapareix i tots els micos habitants del planeta corren un greu perill. El terrible general Neflin ha robat la substància vital i s’ha fet amb el poder. La reina Pola, vol tornar la vida al planeta i ordena una expedició per aconseguir portar L’aloma, un mineral que genera límbar.

Una amistat inoblidable és un film de producció francesa, produïda per Yves Darondeau, Christophe Lioud i Emmanuel Priou i interpretada per Bertille Noël-Bruneau.
La pel.lícula es podrà veure en català a les sales: Lauren Horta, (Barcelona); Cinemes Amposta (Amposta); Oscar (Girona); Cines Nou (Vic); Multicines Arenys (Arenys de mar) Cinemes Bages (Manresa); Cine Nord (Granollers); Cinemes Gavarres (Tarragona); Multicinemes Olot (Olot); Oscar (Platja D’Aro); Oscar (El Vendrell); i Oscar (Tortosa).

Un matí de tardor una nena percep la presència D’una guineu, deixant enrere totes les pors va al seu encontre i les barreres que separen la nena de L’animal desapareixen. Així comença una amistat inoblidable, la nena descobrirà un entorn salvatge i secret i començarà una aventura que li canviarà la vida.