Setba ret homenatge a Miguel Hernández en el centenari del seu naixement

L'espai cultural Setba organitza diverses activitats en coL'laboració amb la Universitat Miguel Hernández D'Elx

Setba Zona D’Art vol retre homenatge al gran poeta Miguel Hernández amb motiu del 100è Aniversari. Setba, en col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández D’Elx i la Fundació Cultural Miguel Hernández, organitza una exposició que reuneix a diferents artistes que han realitzat obres entorn a la figura i L’obra del poeta. Es tracta D’una exposició que recull poesia visual, poesia en moviment, escultura, videoart i fotografia. L’exposició es podrà veure fins al 14 de febrer a la seu que SETBA té a la Plaça Reial de Barcelona.

A més, es realitzaran diferents activitats culturals com un recital de poesia entorn de Miguel Hernández que tindrà lloc el 9 de febrer a les 20:00 i que anirà a càrrec de Yolanda Urban.

Miguel Hernádez va néixer a Orihuela, 30 D’octubre de 1910 i va morir a Alacant, març de 1942, va ser un poeta i dramaturg de la Generació del 27 que va destacar per la seva poesia intimista i emocional.

SETBA és un espai cultural polivalent, destinat a acollir exposicions artístiques, presentacions, tallers i activitats, entre D’altres. Un dels principals objectius és donar veu tant als artistes reconeguts com a aquells que s’inicien en L’art, als que ofereix L’espai com a altaveu perquè
s’apropin al públic. L’altre eix central és la recuperació per a la ciutat D’un espai de creació artística i moviment cultural, com són la Plaça Reial i el barri de Ciutat Vella.

Etiquetes: