La setena edició de CANETROCK 20 es farà el mes d’octubre

A causa de la situació generada pel Covid19 es posposa la data del festival

Redacció.- La setena edició de CANETROCK 20 es farà finalment el dissabte 3 d’octubre, prioritzant sempre la salut del públic i dels treballadors i aplicant les mesures que així ho garanteixin. L’organització ha cregut convenient ajornar el festival degut a les  restriccions previstes en el pla de desescalada arran de la crisi del coronavirus i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.
Amb totes les entrades exhaurides des del passat mes de febrer, el festival mantindrà el mateix cartell previst pel 4 de juliol. El cartell del festival té previst grups com Manel, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Sopa de Cabra i Roba Estesa, amb noves apostes com Lildami, Miki Núñez, Ciudad Jara – el nou projecte de l’exlíder de la dissolta La Raíz, Pablo Sánchez-, i No Logo, la nova formació de Kiko Tur, exlíder d’Aspencat. Aquestes bandes d’afegeixen a les ja confirmades el passat octubre: Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman.
Per a totes aquelles persones que disposin d’entrada i els sigui impossible assistir en la nova data, podran  sol·licitar-ne la devolució escrivint a tickets@canetrock.cat abans de l’1 d’agost. Les entrades que s’hagin retornat es posaran a la venda.
Equip i artistes treballen per fer de Canet Rock 2020 el més especial de tots.