Setmana d'activitats a La Mirona

La sala gironina es prepara pel cap de setmana més fred amb propostes càlides per a tots els públics

Aquesta setmana a La Mirona comença divendres 3 amb un Banc de Proves amb molt de metal, aquest cop la visita és de Slavery, que neix el setembre de 2011 a Girona sota la influència de grups de trash metal americà. I Betrayer, una banda de trash metal de velles influències, que sorgeix a Figueres a finals del 2010. Banc de Proves és un escenari per a primers concerts i per polir directes. Al mateix temps ofereix un tracte formatiu i personalitzat dirigit a tots els grups novells i emergents de la demarcació de Girona.

Seguint la idea encetada l’any passat es manté el pack de promoció que consiteix en una sessió de fotos i un clip resum de la seva actuació al banc de proves realitzats per els alumnes de segon curs de l’Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM).

Dissabte 4 de febrer a partir de les 10 del vespre passa per La Mirona la banda que millor sap imitar els temes original dels Pink Floyd. Pink Tones ofereixen un espectacle en viu que permet reviure un d’aquests moments màgics perduts en la història del rock l’experiència de veure, sentir i sentir la majestuosa música de Pink Floyd. Un show pensat i treballat al mil·llímetre per oferir fidelment els sons dels discos de la genial banda. Pink Tones utilitzen material de l’època -sintetitzadors Moog, roto-toms, theremin i interminables efectes analògics de guitarra-, a més d’ambientació amb fum i làsers. No faltaran cap dels grans èxits dels britànics.

Per finalitzar la setmana, diumenge 5 torna la jam més antiga, amb la Sunset Band, obrint l’escenari a tots els artistes que hi vulguin participar. La jam més eclèctica que es fa a Girona al Sunset Jazz Club. I com cada diumenge a partir de les nou del vespre jam sessions, lliures i obertes a tot registre musical i a tothom que vulgui gaudir D’una agradable i animada jam, al Bar La Impremta de Girona.