Setmana de noves dramaturgies a l'Antic Teatre al Grec!

L’únic espai a la ciutat que manté des de fa més de deu anys una programació i recerca de nous llenguatges escènics i noves dramatúrgies

La segona proposta de la setmana ve de la mà de la companyia El Pollo Campero. Comidas para llevar. La peça “Sekvantaro. Piezas independientes de duración relativa en las que las actrices intentaran no hacer teatro” serà a l’Antic Teatre dissabte 11 a les 21h i diumenge 12 de Juliol a les 20h.
Un espectacle inusual en forma i fons, una peça que es desenvolupa a 4 espais diferents, que experimenta i investiga al voltant de la fina línia que separa allò real del que és fictici, el natural de l’impostat, el que és fer o intentar fer teatre, del que no ho és.
Sekvantaro ha rebut diversos premis com el “Premio andaluz de teatro al espectáculo revelación 2014”, la menció a “Mejor dirección en ACT2014” i el “Premio al mejor espectáculo en el V Certamen de Nuevos Investigadores Teatrales CENIT 2013”.
Pollo Campero està format per Tatiana Sánchez Garland i Cistina Celada dos actrius amb molt recorregut per separat, que al març del 2012 es coneixen i mostren una primera aproximació del seu treball uns mesos després als In-Formals de La Poderosa (Barcelona). La companyia continua investigant i realitzant distintes proves escèniques fins a estrenar la seva primera peça sencera, Sekvantaro.