Setmana plena d'activitats a La Mirona de Salt

Jam sessions, projecte Boomerang i l'esperat concert del grup Lori Meyers

Aquesta setmana a La Mirona comença el dimarts 15 organitzant conjuntament amb El Museu del Cinema-Col·lecció Tomàs Mallol i el Festival In-edit Beefeater Barcelona la cinquena edició del Music&Films, aquesta setmana amb ‘Joe Strummer ? The Future is Unwritten (Vida y muerte de un cantante) de Julien Temple’, un documental musical D’una mirada a la vida i la influència musical de Joe Strummer, abans, durant i després de la seva època al capdavant de la mítica banda The Clash, al cinema Truffaut a dos quarts de nou.

Seguim el dijous 17 a Sala 1 de La Mirona, on L’associació QRambla, integrada per músics i balladors interessats en la recuperació D’antics balls, investigació del folklores D’altres cultures i difusió de les danses D’arreu del món amb especial èmfasi amb les de casa nostra, organitza una festa final amb Huma La Craba a partir de les deu del vespre.

Arribant ja gairebé al final de la setmana, divendres 18 els amants de les jams podran gaudir D’una jam session amb Sodejamm, un col·lectiu que neix per fer música fresca en directe, sense manies ni barreres, pel que fa a nivell o la manera d’entendre la música, amb la voluntat de que tothom se senti igual i tothom aprengui de tothom, al Centre Cívic de Sant Narcís a partir de dos quarts de deu. A les onze de la nit a la Sala 1 de La Mirona podrem gaudir de Lori Meyers, un dels grups de pop-rock indie espanyol més prometedors del panorama nacional, desprès del concert la festa continuarà a La Bombolla amb Dj Elektrik.

Dissabte 19 a la Sala 1 de La Mirona des de dos quarts D’onze hi haurà Rulo y la Contrabanda, L’excantant de La Fuga amb la intenció de reinventar-se ha tornat aquest últim any amb La Contrabanda amb ‘Señales de humo’ en forma de notes, en forma D’històries corrents que ens tornaran a sacsejar el cor. Després del concert la festa continuarà a La Bombolla amb Sputnik Dj’s.

Per finalitzar la setmana, diumenge 20 de novembre La Casa de la Música de Salt · Girona , i Faràndula Social organitzen Sessió Boomerang amb Dj Elektrik a partir de les cinc de la tarda. El Boomerang és un projecte que pretén cobrir un espai D’oci en un context musical inexistent a Girona per les persones amb DI o altres discapacitats. A dos quarts de nou del vespre Al Sunset Jazz Club hi haurà un jam per a tots aquells músics interessats en el llenguatge del jazz; i com cada diumenge a partir de les nou del vespre Jam Sessions, lliures i obertes a tot registre musical i a tothom que vulgui gaudir D’una agradable i animada jam, al Bar La Impremta de Girona.

Etiquetes: