Stay Homas al Share Festival 2021

Share Festival es reinventa i presenta tota la programació de la seva tercera edició

Anuncia la seva programació a través d'un directe de Twitch que ha obtingut 1,5 milliones de visualitzaciones totals

Redacció.- En un innovador fomat a través d’un directe de Twitch, la xarxa social del moment, Share Festival va anunciar tots els detalls de l’edició del 2021. El directe, fet des del perfil de Cristinini, la streamer dona de més èxit en la plataforma amb més de 2 milions de followers; va obtenir 1,5 milions de visualitzacions totals. El directe va comptar amb la participació de molts dels artistes que estaran al Share Festival aquest estiu com Omar Montes, La Pegatina, Stay Homas, Eva B, Hugo Cobo i Aleesha.

Share Festival canvia de format per a adaptar-se a la situació actual i convertir-se en un esdeveniment segur. El festival celebrarà concerts amb aforaments reduïts i seients assignats en els quals s’aplicaran totes les mesures sanitàries.

Molts artistes confirmats per a l’edició 2020, que va haver de cancel·lar-se, mantenen el seu compromís amb el festival: Anuel AA, Lola Indigo, Omar Montes, La Pegatina, Stay Homas, Oques Grasses, Don Patricio, RVFV, 31FAM, Alba Reche i Aleesha. A aquests se sumen nous confirmats com Natalia Lacunza, Morad, Eva B i Hugo Cobo.

A causa de la crisi sanitària, la tercera edició tindrà lloc durant diversos caps de setmana entre juliol i octubre, fent possible que el festival pugui celebrar-se al 100%.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és la nova localització de Share Festival que passarà a celebrar-se a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

 

Per a més informació consulpeu la web oficial del Share Festival 2021