Sherpah presenta el seu nou disc el dilluns dia 31 a la sala Stroika de Manresa

'Camino' compta amb les col·laboracions d'Amparo Sánchez i Joan Garriga, entre d'altres

‘Camino’ és el tercer treball discogràfic autoeditat pels propis Sherpah, que es consoliden així dins del panorama musical català i aposten decididament per la obertura a L’escena estatal. Aquest disc que la banda elabora després D’intensos mesos D’assajos i D’un metòdic, rigorós i creatiu procés a L’estudi de gravació, fa que es presenti un producte fresc i amb elevat potencial musical, on L’essència de Sherpah es reafirma en un so sorprenent i genuí amb el que sempre ens hem sentit identificats.

Onze nous temes fruit de L’experiència dels sis anys de bagatge professional als escenaris amb més de 200 concerts, i de la maduresa musical dels seus deu components, a més de contar en aquest disc amb col·laboracions de luxe com Amparo Sánchez (Amparanoia) o Joan Garriga (La Troba Kung-fu).

D’aquesta manera, el denominador comú que defineix L’estil de la Banda segueix essent la fusió de diverses tendències, encara més accentuada en aquest nou disc on Sherpah s’atreveix a tastar la cúmbia, el funky o l’ska, a més dels seus dos pilars de sempre com són la rumba i el reggae. Certament, aquesta fusió de tendències ens porta de nou a L’etiquetatge dins del mestissatge o la world music, del que Sherpah es sent partícep però que a la vegada es desmarca creient i basant-se en la seva originalitat, personalitat i estil propi ben definit.

Al nou disc Sherpah segueix aprofitant L’excel·lent oportunitat de difondre a través de la música la seva manera D’entendre la vida i el món, i la crítica social i les quotidianitats més nostres i properes tornen a ser eixos vertebradors de la seva essència, mai pretenent cambiar realitats o creient-se amb el dret de dir com s’han de fer les coses, tant sols instigant al fet de pensar i fer-se nous plantejaments. Un cop més doncs, les lletres de les cançons tornen a vestir de màgia el grup.

Informació i entrades

Etiquetes: