Sies.tv, la teva televisió cultural i digital en català

Sies.tv és una televisió en format digital i informatiu IP, que publica els seus continguts a través de la xarxa Internet. Té la vocació de cobrir tot el territori de llengua catalana amb continguts que facin referència a l’actualitat cultural, noves tendències i tot el que afecta el coneixement i la innovació per cobrir les necessitats d’aquelles persones que volen tenir una informació diferent, original i innovadora, que puguin triar el moment de visionar-la i que al mateix temps se sentin partícips d’aquesta informació. Persones interessades en la cultura, les arts, el coneixement, el món de la gastronomia i els vins, la recerca i la innovació en el terreny de l’economia i l’empresa.

Continguts

Els continguts de l’informatiu de Sies.tv s’emmarcan en els següents àmbits:

  • Arts plàstiques
  • Música
  • Exposicions
  • Lletres
  • Cinema
  • Escenaris
  • Tendències
  • Turisme
  • Videoclips
  • Economia

Plataforma tecnològica

La televisió IP és un concepte de televisió a la carta que es pot consultar amb qualsevol dispositiu multimèdia que pugui accedir als continguts de la xarxa Internet (ordinadors personals, ordinadors portàtils, centres multimèdia, tabletes, telèfons mòbils…).

A diferència del model tradicional de televisió, en què l’espectador té una actitud passiva davant el televisor, la televisió ip esdevé un nou concepte de distribució de continguts multimèdia. Permet a l’usuari tenir una experiència com a espectador actiu, capaç d’escollir què vol veure i quan ho vol veure.

La web dinàmica permet indexar i cercar els diferents continguts de forma àgil per part dels usuaris. Els videos poden ser visualitzats per la majoria de navegadors.

Què cal per veure Sies.tv?

Un dispostiu mòbil o un ordinador amb connexió de banda ampla a internet i un navegador.
Si es desitgen veure els continguts a la televisió cal disposar d’una connexió d’àudio-vídeo (per ex. Chromecast), Smart TV o bé utilitzar un centre multimèdia.

Els continguts també són accessibles des de dispositius portàtils que suportin connexió a Internet i disposin d’un navegador.
Finalment, el sistema de podcast permet descarregar-se els vídeos i noticies de la web sies.tv per ser visualitzats offline en dispositius de l’usuari.

Equip professional

El projecte és iniciat per un equip de professionals del sector de la comunicació, disseny i premsa. Els continguts són enregistrats, editats i pujats a la web de sies.tv pels mateixos professionals.