Sies.tv lliura el premi al millor espot cultural al Palau de la Música Catalana

L'espot, que s'anomena ?Bombolles', és el que es va realitzar en motiu del centenari del Palau

Sies Televisió ha lliurat aquesta setmana el guardó al millor espot cultural 2008 a Rosa Garicano, directora general del Palau de la Música. Es tracta de L’anunci del centenari del Palau que porta per títol Bombolles. Aquest vídeo, de L’agència S.C.P.F…, ha estat realitzat per Lluís Cerveró i produït per Toma 78.
La segona edició dels premis a espots culturals de Sies.tv va comptar amb un repartiment de luxe ja que es van presentar al concurs els anuncis D’alguns dels esdeveniments culturals més importants de Catalunya. Entre els espots hi havia els del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Sónar 2008, Fira Tàrrega teatre al carrer, Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Catalunya, Sitges 08, Invictro 08, Fira de Música al Carrer de Vila-seca, Black Music Festival, FITAG 2008, Senglarock i Temporada Alta, entre D’altres.

El segon premi en la categoria D’espots va ser per el vídeo de La 9a Fira de Música al carrer de Vila-seca, produït per Jordi Ribé i dirigit per Santi Aguado. L’anunci Exposició Ballard, del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i L’espot del Sónar han rebut el tercer guardó ex aequo. Exposició Ballard és una producció del CCCB i La Chula TV i realitzat per Benet Roman. L’espot del Sónar està dirigit per Sergio Caballero i produït per Advanced Music.