Sílvia Escuder i Santi Ricart de la mà de Lluís Baulida presenten a Temporada Alta Anònim Venecià

El muntatge, que es podrà veure en dues úniques funcions el proper 13 d’octubre a la Sala La Planeta, explica el retrobament d’una parella després d’uns anys de la seva separació

Sílvia Escuder i Santi Ricart es trobaran a dalt de l’escenari de la Sala La Planeta el proper 13 d’octubre per encarnar una parella que es retroba després de llargs anys de separació a Venècia. Anònim Venecià, dirigit per Lluís Baulida i que compta amb la col·laboració en directe dels alumnes del Conservatori de música de Girona, és una revisió teatral de la inoblidable pel·lícula italiana que converteix la ciutat de l’amor en la ciutat de l’engany i de les màscares, una ciutat que s’enfonsa i que viu del seu passat esplendorós.
Anònim venecià explica el retrobament d’una parella uns anys més tard de la seva separació. Ell ha convocat la trobada i ella en desconfia dels motius. Allà on hi havia amor, hi ha rancor, on hi havia alegria, hi ha desconfiança. Però durant el transcurs d’aquest dia plegats ambdós s’adonaran que el que sentien l’un per l’altre encara segueix viu. Ell és un músic frustrat, les seves aspiracions de ser un gran director d’orquestra van quedar en no-res, i ella va haver de marxar de Venècia i lluitar per sobreviure amb un fill de tres anys, va refer la seva vida i va tenir una nena amb un altre home.