Sílvia Pérez Cruz canta al seu pare el mateix dia de la seva mort en el marc del Festival Temporada Alta

Un dia després de la seva estància a Girona, oferirà un concert dins el Festival de Jazz de Barcelona coincidint amb el dia que el seu pare hagués complert 56 anys

Sílvia Pérez Cruz ha volgut retre homenatge al seu pare, Càstor Pérez, amb dos concerts, un el dia 10 de novembre al Festival Temporada Alta (Teatre Municipal de Girona) -just quan fa un any de la seva mort- i un l’11 de novembre al Festival de Jazz de Barcelona (Teatre Coliseum de Barcelona) -dia en què faria 56 anys-. Els dos concerts signifiquen, igual que la mort i el naixement, el final i L’inici D’un cicle on la Sílvia deixa enrere projectes passats i comença un nou camí com a compositora, sense deixar de banda la seva carrera com a intèrpret. La primavera del 2012 presentarà el seu primer disc amb cançons pròpies: un treball dedicat al seu pare que portarà per títol ’11 de novembre’.

En ambdós concerts, la cantant empordanesa interpretarà un repertori variat i avançarà algun dels temes del nou disc. Tot això acompanyada de Mario Mas i Raül Fernandez Refree a la guitarra, Joan Antoni Pich i Oriol Aymat a violoncel, Olvido Lanza al violí, Bernat Bofarull a la viola, Igor Cortadellas al corn anglès, Miquel Àngel Cordero al contrabaix i els integrants de Coetus a la percussió. Una formació especial amb la guitarra i el so de fusta com a fil conductor, intentant reproduir la intimitat que buscava Càstor amb la seva guitarra. La companyia de grans músics i bons amics a dalt de l’escenari farà que aquest concert no deixi de ser una celebració en família.

Etiquetes:
, , ,