Sílvia Pérez, Obrint Pas, Mar Ulldemolins, Joel Joan, Johnny Melville, Sírex i Operetta brillen als Teatres de Valls durant el 2013


La programació d’espectacles dels Teatres de Valls per al primer semestre de 2013 oferirà tres títols teatrals de primer ordre al Centre Cultural: ‘Dubte’ –amb la vallenca Mar Ulldemolins dirigida per Sílvia Munt-; el fenomen ‘Operetta’ amb 26 cantants actors, un dels millors muntatges del teatre musical dels darrers temps; així com l’excel•lent comèdia de Joel Joan ‘El nom’, que arribarà per Sant Joan. El món del clown vindrà amb les rialles que genera el ja clàssic pallasso escocès afincat a Holanda, Johnny Melville. La música també presenta una oferta diversa amb artistes ben coneguts pel gran públic. La proposta inclou el concert acústic dels valencians Obrint Pas que aterra la vigília de la Candela; la veu femenina més suggerent i evocadora de l’univers sonor català actual, Sílvia Pérez Cruz; l’inici de gira del nou espectacle conjunt dels cantautors Cesc Freixas i Miquel Abras; i una festassa amb els 50 anys dels mítics Sírex. La cartellera no renuncia a la hilaritat del ‘Bildelberg Cabaret Club’, amb els televisius Fermí Fernández i Oriol Grau, ni a descobertes com The Hanfris Quartet, música a capella per xalar de valent. El segell ‘Territori vallenc’ vindrà de la mà del Ball de la Candela, una adaptació a la italiana del ball parlat recuperat per les Decennals del 2011.
En total es presentaran setze espectacles, onze d’ells per a adults, quatre familiars i un per a les escoles dins el programa educatiu dels Teatres de Valls. ‘Dubte’ amb Mar Ulldemolins, ‘Operetta’ i ‘El nom’ de Joel Joan, seran els tres espectacles que configuren l’abonament de teatre, que es vendrà a 40 € i, per als posseïdors del carnet cultural, baixa fins a 36. Els quatre espectacles destinats als públics familiars es poden adquirir amb els abonaments petits, amb què per 15 € s’accedeix a tots els muntatges. En aquesta arrencada del 2013 s’ha optat per artistes familiars absolutament consolidats com el Teatre Mòbil, Xirriquiteula Teatre, La Tresca i la Verdesca, Xip Xap, i El Negro y el Flaco.
A la venda, dimecres 16 de gener
Des del dimecres 16 al dimarts 22 de gener s’inicia a les taquilles del Teatre Principal la venda dels abonaments per a la temporada d’adults i la de l’abonament petit per als espectacles familiars. Durant aquests dies també es podran adquirir entrades soltes per a la resta dels espectacles fora d’abonament. Posteriorment, dimecres 23 s’obrirà el conjunt de la venda d’entrades soltes també per als espectacles inclosos en abonament. Les taquilles realitzaran un horari ampliat entre el dimecres 16 de gener i el dissabte 26 de gener, excepte el cap de setmana. Els matins, de 12 a 14 h, i les tardes de 19 a 21 h.