Simfònic, el nou disc de Lax'n'busto, escala posicions a iTunes

La nova proposta dels del Vendrell irromp amb força al panorama musical

El nou disc de Lax?n?Busto Simfònic (RGB Suports), enregistrat a L’auditori Pau Casals del Vendrell, comtpta amb l’acompanyament de L’Orquestra de Cambra de L’Empordà i la direcció de Joan Albert Amargós. El treball està escalant posicions a iTunes pocs dies després de la seva edició a càrrec de RGB suports. Aquesta setmana el disc és entre els sis més venuts del gènere rock com a disc sencer. A més, la cançó Instants es troba en el número 69 dels temes més descarregats a iTunes Spain aquests dies, tot i que ha de competir amb el llançament dels discos dels Beatles. Lax’n’busto Simfònic es pot trobar sencer a Spotify.


Nous sons per als del Vendrell

Després D’una extensa trajectòria de prop de 25 anys, els Lax?n?Busto han agafat el repte de fusionar la seva música arrelada en el rock i el pop, amb un concepte orquestral de tall clàssic. Junt amb L’Orquestra de Cambra de L’Empordà amb la col·laboració D’altres músics reputats, han concebut aquest ?Concert per a grup i orquestra?, que sortirà al mercat en format CD sota el títol de ?Simfònic?, com una experiència engrescadora que mai havien tingut L’oportunitat fins ara de dur a terme. Es tracta D’un concert, sota la direcció de Joan Albert Amargós, on les cançons del grup es vesteixen de gala, amb L’aportació D’una orquestra de formació clàssica, i uns arranjaments realitzats especialment per aquest concert, per part de reconeguts músics de primer nivell com Joan Albert Amargós, Pere Bardagí, Josep Maria Duran, Juan Méndez i Clàudia Bardagí, a més de propis components del grup com Eduard Font i Pemi Rovirosa.

Joan Albert Amargós ha estat L’encarregat de coordinar a més, L’elecció de músics i arranjadors. El repertori escollit vol homenatjar D’alguna manera, les cançons que sovint no han pogut formar part del repertori del grup en el context habitual D’un concert de rock, i que amb la incorporació dels arranjaments i L’orquestra agafen una dimensió que no havien projectat fins ara. Altres cançons que formen part del ideari actual del grup, les podrem gaudir passades per L’embolcall de sonoritats inèdites.

Etiquetes:
,