Sisa, Portet i Oliver estrenen el festival Sons del Món

Aquest mateix divendres 4 de juliol

Comença la setena edició del Sons del Món, el festival de referència dels amants del vi i la música de les comarques gironines. Un certamen que programa al llarg de juliol concerts maridats amb vi de la DO Empordà, en espais únics i amb encant com el Conjunt Monàstic de Vilabertran, la ciutadella de Roses i la plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries. Enguany s’hi podrà veure Sharon Corr (The Corrs), Niña Pastori, Els Amics de les Arts, Deudeveu i Mishima entre d’altres.

Tres dels artistes més interessants del país, tres astres siderals i alhora de rodalies, de mirada llarga i arrelament nostrat, creuen mirades i repertoris en un insòlit espectacle, ‘Cançó galàctica, intercomarcal i d’ultramar’, que passa revista a un repertori transcendent del pop i de la cançó. Un projecte de volada històrica que, a Sons del Món realitzarà una de les seves úniques actuacions d’aquest estiu. Un cançoner encantat que viatja a través de quatre dècades. Des dels anys setanta fins a l’actualitat: dels clàssics de Sisa als ‘hits’ casolans de Portet i els enginys d’Oliver, compartint cançons com: Boletaires, La Rambla  o Surfistes En Càmera lenta entre d’altres

Un espectacle ric en complicitats on els tres protagonistes mostren una sintonia fonda tot alternant repertoris i demostrant que hi ha un codi ocult, ‘boletaire’ com diria Sisa, que els uneix a través de conductes que ells coneixen prou bé. Aquest trio estel·lar es mostrarà molt ben acompanyat de dos músics experts i de confiança procedents de la banda de Quimi Portet, el baixista Antonio Fidel (ex El Último de la Fila) i el bateria Xarli Oliver.