La sisena edició del festival Músiques Sensibles tindrà lloc fins el 23 de novembre

Torna una nova edició del festival Músiques Sensibles. Un festival que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. El festival, consolidat com una de les gran cites de tardor, programarà les actuacions de Maria Arnal i Marcel Bagés, Carmen Boza, Intana, Roger Mas, Joe Dolman, Gemma Humet, Alidé Sans, Xoel López, El Petit de Cal Eril i The London Community Gospel Choir. 
Fins el 23 de novembre es presenta una nova edició del festival Músiques Sensibles. Un festival que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Un projecte pioner, innovador i únic, on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un projecte on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen. Un festival necessari i diferent per la conjunció d’artistes de gran nivell, unes entitats molt compromeses i imprescindibles, i un espai excepcional, Palau de la Música Catalana – Petit Palau. 
El festival, consolidat com una de les gran cites de tardor programarà un total de 10 concerts amb les següents actuacions: Maria Arnal i Marcel Bagés (18 oct); Carmen Boza i Intana (9 nov ); Roger Mas i Joe Dolman (10 nov); Gemma Humet i Alidé Sans (16 nov): Xoel López (17 nov); El Petit de Cal Eril (21 nov) i finalment el London Community Gospel Choir (23  nov).
Després de cinc edicions Músiques Sensibles ha programat  60 concerts amb més de 15.000 espectadors i ha donat suport a més de 25 projectes socials. L’any 2015 va rebre el reconeixement per votació popular com a millor festival per la seva programació arriscada i de qualitat (Totmusicat), i l’any 2017 va ser finalista als Premis Fest en la categoria d’igualtat i diversitat de gènere caracteritzat per ser un dels únics  festivals que des dels seus inicis ha mantingut un 50% o més de presència femenina en els cartells presentats.
 
MÚSIQUES SENSIBLES , UN FESTIVAL AMB COR
Es destina un 10% de la recaptació de la venda d’entrades a diferents entitats sense ànim de lucre. A continuació us presentem les diferents entitats que participen en aquesta edició.
Surt és una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de sexe, amb la vista posada en assolir una societat amb equitat de gènere efectiva.
Salut Mental Barcelonès Nord és una associació que gestiona serveis i programes de qualitat per l’atenció a les persones afectades d’un trastorn mental i les seves famílies.
Aprenem va nèixer l’any 2006 per iniciativa d’un col·lectiu de famílies amb l’objectiu de defensar els drets dels seus fills i filles amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la realitat de l’autisme.
La Fundació Privada Pro Vellesa Autònoma (PROVEA) és una entitat sense afany de lucre que es constitueix l’any 2003 amb la voluntat de ser un espai per garantir la protecció de les persones grans, i vetllar pel seu benestar i qualitat de vida.
Diàlegs de Dona és un espai d’acollida i socialització per a dones immigrades. Neix com associació, sense ànim de lucre, el gener del 2013 amb la voluntat de contribuir, a través del diàleg intercultural en clau femenina, a la cohesió social del barri i de la ciutat de Barcelona.
Best Buddies és una organització internacional sense ànim de lucre que lluita per la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual, fent possible relacions d’amistat, d’igual a igual, amb persones sense discapacitat.
Més info a: musiquessensibles.com