Sitges 2015 es prepara per al millor cinema fantàstic del moment

El Festival ja té a punt una àmplia oferta de projeccions, activitats i esdeveniments que concentrarà en deu dies les darreres tendències del gènere

La 48a. edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya obre demà les portes. Del 9 al 18 d’octubre, el millor aparador del cinema fantàstic reunirà les darreres novetats del gènere, les propostes més estimulants i pertorbadores i petites grans joies del panorama independent. La programació de Sitges 2015 arriba farcida amb pel·lícules de reconeguts autors de l’univers fantàstic i de terror, junt amb les dels talents emergents, i reforçarà la seva oferta amb el cinema d’animació més creatiu, les millors sèries de televisió del moment i una exquisida collita del gènere documental.

A banda, el Festival esdevé un punt de trobada on convergeixen els diferents actors de la indústria cinematogràfica i, alhora, un focus d’oportunitats per als joves realitzadors. El certamen d’enguany, a més, afegeix una nova sala de projeccions, la Sala Tramuntana, i amplia la seva oferta d’activitats paral·leles, amb nous espais i pantalles i propostes culturals i esdeveniments per a tots els gustos.