Sitges 2016 es prepara amb dues sessions de curts fantàstics a la fresca

Es faran els propers dies 14 i 19 d’agost

Redacció.- Falten menys de dos mesos per la 49a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i, per fer més agradable l’espera, el Festival organitza dues sessions de curtmetratges al Port de Sitges – Aiguadolç i a la Piscina Municipal, els propers dies 14 i 19 d’agost.

Aquesta iniciativa se celebra des de fa quatre anys. En aquesta ocasió, es projectaran dotze curts de gènere fantàstic seleccionats per responsables del comitè de programació del Festival, que presentaran les sessions. També es comptarà amb la presència d’alguns dels realitzadors.

 

 

Programa

 

Diumenge, 14 d’agost, a les 23 hores
Port de Sitges – Aiguadolç (Moll de Llevant)
Entrada gratuïta
Durada total: 67 minuts

Madre de Dios, de Gigi Saul Guerrero. Una dona es desperta lligada en un altar totalment indefensa i és transformada en una estàtua per un parell de vells bruixots, els quals tenen el propòsit de consumar un conjur per invocar l’Anticrist. (7 minuts)

Marta juega sola, de Carlos Molinero. Diana i la seva mare arriben a una casa nova. Una casa amb molta llum, amb un passadís enorme i amb algú que porta massa temps jugant sola. (12 minuts)

Vamp, de Denise Castro. Vamp i Vlad, dos vampirs enamorats, fugen de la destrucció del seu planeta natal, viatjant a través de la galàxia fins a un planeta abandonat, però… què faran quan s’acabin les reserves de sang? (10 minuts)

Disco inferno, d’Alice Waddington. Una funcionària infernal té la missió de rescatar la seva cap. Però el Diable està disposat a tornar a la seva rutina diària… (12 minuts)

Sirena negra, d’Elio Quiroga. Adaptació de l’obra teatral de Vanessa Montfort, aquesta és la història de la Sirena Negra, que viu oculta a les clavegueres, sota la gran ciutat. (18 minuts)

Caradecaballo, de Marc Martínez. Thriller, terror, comèdia, ciència-ficció i drama amb vint euros de pressupost i protagonitzat pel director i la seva àvia. (8 minuts)

 

Divendres, 19 d’agost, a les 22 hores
Piscina Municipal (Camí de la Fita, s/n)
Entrada gratuïta
Durada total: 59 minuts

They Will All Die in Space, de Javier Chillon. El transbordador espacial Tantalus viatja a la deriva. (15 minuts)

L’encenedor quàntic, de Pau Escribano. Una parella és a un bar. Quan ell torna del lavabo li diu que no és ell, que ve del futur, i li demana que faci una cosa que ella no hauria pensat mai que hauria de fer. (5 minuts)

Restart, d’Olga Osorio. Andrea està atrapada en un bucle temporal. Aconseguirà trencar-lo? (15 minuts)

Djävulen, de K. Prada, J. Prada. El diable. (4 minuts).

Formas de jugar, de Gemma Blasco. En una habitació d’hotel apareix un cadàver. Durant els minuts anteriors i posteriors al descobriment del mort, quatre personatges hi han estat molt a prop. Un joc de pistes que cerca la veritat. (11 minuts)

Silente, de Paco Ruiz. Anori és un esquimal que viu al planeta Silent. Un dia es veu sorprès per un artefacte caigut del cel. (9 minuts)