Sitges 2016 posa a la venda els abonaments i packs per a la 49a edició

Les principals novetats d’aquest any són els abonaments Auditori Part I i Part II, nous packs i la venda d’entrades per les gales d’inauguració i cloenda

Redacció.- Ja s’ha iniciat la venda d’abonaments per a la propera edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El Festival torna a posar a disposició del públic els passis habituals que mantenen els mateixos preus que l’edició anterior. És el cas de l’Abonament Matineé (99 €) vàlid per accedir a totes les sessions de l’Auditori del matí fins a les 15 hores, l’Abonament Butaca VIP Auditori (350 euros) i l’Abonament Butaca VIP Retiro (275 euros), que donen accés a totes les sessions a l’Auditori o a El Retiro, respectivament, amb seient reservat a la millor zona.

L’Abonament Auditori Complet (250 euros) renova les condicions d’anteriors edicions, amb accés a totes les sessions de l’Auditori durant el Festival i presenta noves opcions. Aquest any s’han creat els nous abonaments Auditori Part I (160 euros) i Auditori Part II (130 euros), que permeten accedir a totes les sessions de l’Auditori del 7 al 12 d’octubre i del 12 al 16 d’octubre, respectivament.

Tots els abonaments donen accés al període de pre-venda, es poden adquirir fins el 2 d’octubre i no inclouen les Maratons del 16 d’octubre ni les sessions d’inauguració i de cloenda (a excepció dels abonaments Butaca VIP). Com a novetat, les entrades per les gales d’inauguració i cloenda també es poden adquirir “a cegues” a partir del dia 21 de juliol.

Aquesta edició presenta el nou Ticket Extra (9 euros), i versions molt més flexibles dels packs d’entrades d’anys anteriors com el Pack Fan 10 (85 euros), el Pack Súper Fan 20 (150 euros) i el Pack de Culte 30 (215 euros). Aquests passis permeten bescanviar entrades a escollir entre les sessions de tarifa regular, Despertador, Sitges Clàssics, sessions de curts, 3D, maratons i programes dobles, i també donen accés a la pre-venda.

A banda d’aquestes opcions, el Festival torna a posar a la venda el Pack Anima’t, que dóna dret a quatre sessions diferents de la secció Anima’t, incloses les sessions Anima’t Curts i 3D.