Sitges acull la preestrena d'Origen

Un viatge pel món dels somnis amb Leonardo DiCaprio

Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, i Warner Bros. Pictures pre-estrenen la pel·lícula ‘Origen‘, l’esperat últim projecte del famós director Christopher Nolan, avui dijous 5 d’agost a les 22h al cinema Club Coliseum (Barcelona).

Per aconseguir una entrada doble heu d’entrar al Facebook, on heu de deixar un missatge amb el vostre nom i cognom al mur i el dia de la projecció sereu a la llista dels convidats del Festival de Sitges.

El prestigiós cineasta Christopher Nolan dirigeix un repartiment internacional de gran talent: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page, Ken Watanabe, Cillian Murphy i Michael Caine, entre d’altres. El film ha rebut un aplaudiment unànime de crítica i públic, aconseguint xifres extraordinàries de recaptació en els països on s’ha estrenat. ORIGEN és una pel·lícula original de ciència ficció i acció que viatja pel món i s’endinsa en l’univers íntim i infinit dels somnis.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) és un lladre hàbil, el millor de tots, especialitzat en el perillós art de l’extracció: el robatori de secrets valuosos des de les profunditats del subconscient durant l’estat de somni quan la ment està més vulnerable. Aquesta habilitat excepcional de Cobb l’ha convertit en un jugador cobdiciat en el traïdor nou món d’espionatge corporatiu, però al mateix temps, també en un fugitiu internacional i ha hagut de sacrificarOrigen – Preestreno tot el que l’importava. Ara a Cobb se li ofereix una oportunitat per redimir-se. Amb un últim treball podria recuperar la seva vida anterior, però només si aconsegueix l’impossible: l’inici. En comptes de portar a terme l’atracament perfecte, Cobb i el seu equip d’especialistes han d’invertir l’operació; la tasca no consisteix en robar una idea sinó en col·locar-ne una. Si tenen èxit, podria ser el crim perfecte.

No obstant, ni la cuidada planificació ni la seva perícia pot preparar l’equip per al perillós enemic que sembla conèixer prèviament cada un dels seus moviments. És un enemic que només Cobb podria haver imaginat.

Origen s’estrena oficialment als cinemes el 6 d’agost.

Etiquetes: