Slava's Snow Show, l'espectacle de circ que ha captivat a 3 milions d'espectadors arreu del món, es veurà a Temporada Alta 2015

S'han posat a la venda les entrades de 5 espectacles del Festival.

Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya ja ha posat a la venda les entrades dels primers 5 espectacles de l’edició d’enguany. 

L’espectacle de circ Slava’s Snow Show, que va tenir un gran èxit en l’edició del festival del 2009, tornarà a l’escenari del Teatre Municipal de Girona després que l’hagin vist 3 milions d’espectadors de 30 països diferents. Aquesta proposta, dirigida pel pallasso rus Slava Polunin, un dels creadors de l’espectacle Alegría de Cirque du Soleil, és un viatge oníric protagonitzat per un grup de pallassos on la neu i la participació del públic hi tenen un paper destacat. Les actuacions de Girona, els dies 16, 17 i 18 d’octubre, seran les úniques que la companyia farà a Catalunya en la gira d’enguany.

També es posen a la venda les entrades d’un dels espectacles de més èxit d’aquesta temporada a Barcelona: El petit príncep, el musical, d’Àngel Llàcer i Manu Guix que es representarà a l’Auditori de Girona el dia 11 d’octubre en funcions de matí i tarda. Una proposta per a tots els públics amb la qual s’obre una nova modalitat de descompte que enguany tindran alguns espectacles, el forfet familiar. 

Temporada Alta acollirà també un dels concerts de la gira dels 25 anys de carrera del cantautor, compositor i escriptor italià Vinicio Capossela. En cadascun d’aquests concerts ofereix un programa únic amb un artista convidat diferent. En el cas de Temporada Alta presentarà un repertori “modernista i patafísic” juntament amb Cabo San Roque. Capossela actuarà a l’Auditori de Girona el 25 d’octubre.

Els veïns de dalt, la primera obra de teatre del cineasta Cesc Gay és un dels altres èxits teatrals de la temporada que es podrà veure a Temporada Alta. Aquesta comèdia, protagonitzada per Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico. Aquest divertit muntatge es veurà al Teatre Municipal de Girona el 30 i 31 d’octubre, coincidint amb les Fires de St. Narcís.

Finalment l’espectacle pel qual també hi ha entrades disponibles és PaGAGnini que l’any passat va exhaurir localitats a Temporada Alta. Aquest esbojarrat concert sorgit de l’aliança de la companyia Yllana amb el violinista Ara Malikian repassa els moments claus de la música clàssica en una proposta pensada per veure amb tota la família. Per aquest concert, que es veurà a l’Auditori de Girona el 8 de novembre, hi ha disponible, també, el forfet familiar.

Les entrades per aquests espectacles es poden adquirir únicament a través del web del festival www.temporada-alta.net.