"Somnis de músic", quart any a l'Auditori de Barcelona

La JONC i el Cor Infantil Amics de la Unió treballen plegats en aquest projecte sota la direcció escènica de la granollerina Marta G. Otín

El gener de 2013 la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i el Cor Infantil Amics de la Unió es van unir per a presentar al públic l’espectacle “Somnis de Músic”, una producció en la que tots els intèrprets són joves d’entre 12 i 18 anys. Es tracta d’un concert a càrrec de la JONC-Alevins, el Cor infantil Amics de la Unió i el Qvixote Quartet, basat en l’obra de Mendelssohn “Somni d’una nit d’estiu” inspirada en l’obra homònima de Shakespeare.

Sota la direcció musical de Manel Valdivieso i Josep Vila Jover, els joves músics interpreten diversos fragments de l’obra amb una elaborada posta en escena a càrrec de Marta G. Otín.

Aquest espectacle, que es va estrenar el 2013, va tenir una gran acollida per part del públic. L’èxit de l’experiència, tan des del punt de vista musical com pedagògic, va animar a L’Auditori Educa, promotor de la iniciativa, a repetir-la cada any des d’aleshores. Enguany serà, doncs, la quarta vegada que les dues formacions de joves músics es trobin per a presentar aquest espectacle.

Durant la setmana s’han presentat diverses funcions per a escoles i el dissabte 16 de gener a les 12h es podrà veure el concert a L’Auditori per al públic general.