Sonora i la Casa de la Música – La Mirona organitzen la segona Jornada Musical

Es programen activitats destinades a grups novells i emergents

Amb L’objectiu de donar resposta a les múltiples preguntes que poden tenir els músics de grups novells i emergents, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, el Projecte Sonora de Banyoles i la Casa de la Música – La Mirona de Salt presenten per segon any consecutiu la Jornada Musical, després de L’èxit de participació i L’alt grau D’acceptació que va tenir la primera edició. Enguany la iniciativa tindrà lloc el dissabte 16 D’octubre a partir de les deu del matí a L’Ateneu ? Centre municipal D’Estudis Musicals de Banyoles.

Seguint aquest objectiu i agrupant les activitats en un sol dia, per tal de fomentar el contacte entre els diferents participants, durant el matí s’impartiran vuit tallers, dos més que el 2009, cadascun D’ells sobre un instrument i, per tant, adreçats a cada membre de la formació per separat. A la tarda se celebraran cinc xerrades, una més que L’any passat, sobre temes que afecten a tot el grup de música. Tractaran temes de gestió musical i estan pensades perquè hi assisteixin tots els integrants de la formació. Finalment, a la nit, els barcelonins Standstill, considerats com un dels grups amb més projecció dins del panorama indie estatal, actuaran a L’Auditori de L’Ateneu, presentant el seu nou disc Adelante Bonaparte (Buena Suerte, 2010).

Les inscripcions contemplen tres opcions: és possible assistir a una sola activitat (8 ?), a la jornada completa (28 ? amb dinar) i a la jornada i el concert de Standstill (32 ? amb dinar). A més, la marca Yamaha i el Grup Vivaldi col·laboren i ofereixen demostracions de pianos digitals i d’interpretació amb estils D’acompanyament.