Sons del Món 2021 a Roses

Sons del Món 2021 comptarà amb Amaral, La Casa Azul, Rosario, Stay Homas, Aitana, Fangoria, Oques Grasses entre d’altres

Es mantindrà el Village on es podrà degustar productes empordanesos de Km0

Redacció.- La catorzena edició del Festival Sons del Món es durà a terme del 23 de juliol al 7 d’agost a la Ciutadella de Roses, que ha esdevingut un dels espais escènics més idíl·lics de la Costa Brava. No només per la bellesa de l’espai, sinó també per les seves dimensions, que com es va demostrar la passada edició, permeten complir totes les mesures de seguretat derivades de la crisi sanitària sense restar comoditat al públic.

Al Festival Sons del Món 2021 hi actuaran Amaral, La Casa Azul, Rosario, Stay Homas, Aitana, Fangoria, Oques Grasses, God Save The Queen i Nil Moliner. El primer artista que es va anunciar van ser els argentins God Save The Queen que ja han exhaurit les entrades per dissabte 31 de juliol.

S’acompliran totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, i es preveu una platea amb un aforament per a 1.290 persones amb distància interpersonal entre unitats afectives i que suposa el 65% de l’aforament habitual. També es mantindrà el Village on es podrà degustar productes empordanesos de Km0 abans i després de cada concert.

El que encara no es pot ni confirmar ni descartar és la singular i sempre exitosa programació de petit format a Cellers de la D.O. Empordà. Si es mantenen les restriccions actuals possiblement no es podran dur a terme.

Per a més informació, consulteu la pàgina web oficial de Sons del Món 2021.