Sons del Món aposta per una programació musical internacional per esdevenir el millor festival que uneix música i vi del país

Oferir experiències úniques entorn del món del vi i la música a l’usuari de Sons del Món

Sons del Món aposta en aquesta vuitena edició per donar un salt qualitatiu a la programació musical, i així esdevenir el festival de música i vi més important del país. Amb la incorporació d’artistes internacionals a la programació es pretén donar un nou impuls al festival, en quant a projecció i convocatòria de públic.

Els espais on se celebren els concerts segueixen essent un dels grans atractius del festival. Entorns patrimonials de luxe com la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries son els marcs privilegiats on se celebren les actuacions.

Com a una de les principals característiques del festival, la sommelier Laura Masramon, ha realitzat un maridatge musical amb cadascun dels artistes musicals i un vi de la Ruta del Vi DO Empordà.

Després de l’èxit de l’any passat, se segueixen realitzant tastets previs als concerts als mateixos espais on es duen a terme les actuacions. També s’ofereixen menús especials a varis dels restaurants de la població on es realitza el concert. Com a novetat, a Castelló d’Empúries també s’oferiran visites teatralitzades a la població abans del concert.

Arran de l’èxit de l’any passat, s’ha potenciat l’activitat als cellers, programant tres concerts a cellers de l’Empordà, sota el nom de ‘Música entre Vinyes’, on el públic podrà sopar, fer una visita al celler i gaudir d’un concert intimista. Els cellers participants són Vinya dels Aspres, La Vinyeta i Masia Serra

La programació musical
Suzanne Vega, la cantant nordamericana creadora de grans èxits com Luca, realitzarà l’únic concert a Catalunya de la seva gira europea dins del festival. Chucho Valdés, un dels grans pianistes del latin-jazz mundial oferirà el seu únic concert de l’estiu a Catalunya dins de Sons del Món. Chambao, creadors del amenc-chill i un dels grups més populars, realitzaran la seva única parada per terres catalanes, aprotant per avançar alguna de les cançons que formaran part del seu nou álbum d’estudi. Blaumut, cridat a ser el grup català de la temporada, presentarà el seu amant nou àlbum d’estudi. El duet Motis-Chamorro deleitaran una vegada més als assistents amb una bona dosis de jazz & wine. Roger Mas oferirà una actuació en format acústic a l’entorn privilegiat del Celler Vinya dels Aspres, també ho farà Gemma Humet al Celler la Vinyeta, i, com a novetat Laia Vehí, després de la seva aventura xilena, actuarà al Celler Masia Serra. Una de les activitats pels amants del ví, és la Soirée Vi and Music, programa les cançons de la dolça Sara Pi, acompanyada de les explicacions de la sommalier Laura Masramon.