Sopa de Cabra anuncia la publicació d'un nou disc ‘La Nit dels Sopa’

Va ser enregistrat majoritàriament durant el concert de comiat de la gira 2016-2017

Redacció.- La Nit dels Sopa va ser enregistrat majoritàriament durant el concert de comiat de la gira 2016-2017, al Pavelló de Fontajau de Girona i emmarcat en la primera edició del seu festival ‘La Nit dels Sopa’, el 9 de desembre de 2017. La resta de les cançons van ser enregistrades durant un concert a Porreres, Mallorca, el 12 d’agost de 2016.
Clàssics com “L’Empordà”, “Camins”, “Si et quedes amb mi”, algunes de les peces més populars del seu darrer disc com “Cercles” o “Sense treva”, i una col·laboració inèdita amb Ramon Mirabet al clàssic “Podré tornar enrere”, són alguns dels onze tracks que conformen aquest nou treball.
Enregistrar i publicar concerts ha estat una constant i un tret distintiu al llarg de la trajectòria de Sopa de Cabra. Aquesta pràctica, poc comuna a l’escena catalana, però habitual en grans bandes de referència dels Sopa, com The Rolling Stones, Pearl Jam o Grateful Dead, els permet deixar constància i compartir amb el seu públic la instantània de l’exitosa gira de Cercles de 2016 i 2017.
La Nit dels Sopa serà el sisè treball en directe de Sopa de Cabra, un nou retrat de la banda en el seu espai natural, l’escenari, que permet comprovar com els clàssics segueixen vius i les cançons més recents fan evolucionar el repertori de la banda gironina. El disc permetrà reviure l’esperit del concert de fi de gira al Pavelló de Fontajau a finals de 2017, un concert únic i emocionant amb col·laboracions excepcionals.
Novament els de Girona són fidels a la seva actitud i penjaran de forma immediata a totes les plataformes digitals aquest nou disc per a gaudir dels seus seguidors.