Sopa de Cabra celebra els 30 anys a 3 ciutats, Londres, Madrid i Barcelona

A Londres actuaran a la prestigiosa The Clapham Grand el 14 d'octubre; a Madrid actuaran a la Sala Joy Eslava el 27 d’octubre

A la gira “30 anys 3 ciutats” el grup celebrarà dos concerts a Barcelona en dos formats diferents: Un concert a peu dret el 21 d’octubre al Razzmatazz, la sala on es van acomiadar fa quinze anys. I a l’Auditori, el 13 de novembre, un espai emblemàtic de la ciutat on el grup encara no havia tocat abans. A Londres actuaran a la prestigiosa The Clapham Grand el 14 d’octubre; a Madrid actuaran a la Sala Joy Eslava el 27 d’octubre.

L’any 1986 és l’any en què el grup gironí comença a fer cançons i a actuar com a Sopa de Cabra, nom nascut del disc Goats Head Soup de The Rolling Stones. Des d’aleshores, el grup ha conreat una de les trajectòries més exitoses de la música en català: ha enregistrat onze discos d’estudi i quatre en directe, ha aconseguit sis discos d’or, un de platí i la fita d’haver gravat el disc de pop rock en català més venut de la història, el Ben endins. El 2011 Sopa de Cabra va aconseguir una fita que cap altre grup que canta en català ha estat capaç d’igualar: Omplir tres dies seguits el Palau Sant Jordi.

Tal com van afirmar els Sopa de Cabra al llarg del seu retorn l’any 2011, només tornarien a pujar als escenaris altra vegada, si aconseguien fer noves cançons. Cercles ha estat aquest àlbum amb noves cançons, publicat al novembre de l’any passat i que ha estat el disc en català més venut d’aquest Nadal. Sopa de Cabra també ha estat el grup que cantant en català, més entrades va vendre l’any 2015 i aquest 2016 està en camí de repetir la fita.

Sopa de Cabra no es conforma a celebrar el seu aniversari de manera convencional i una vegada més s’arrisca i sorprèn tothom amb una gira d’aniversari batejada com “30 anys – 3 ciutats” on el grup actuarà a ciutats importants per la seva trajectòria vital, però que s’escapen del seu circuit habitual.