SOPA DE CABRA estrena amb èxit la gira “3, 2, 1…” Mataró i Cambrils són les següents parades

Aquestes dues destinacions seran les últimes oportunitats de veure el grup en directe aquest 2015

Sopa de Cabra ha estrenat la seva gira de 2015, de tres concerts, al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols davant sis mil persones. El públic ha rebut amb alegria aquest esperat retorn, que a Sopa de Cabra els serveix per començar a mostrar algunes de les cançons que estan gravant pel seu nou disc, que veurà la llum el proper novembre.
També cal destacar l’ambiciosa i reeixida posada en escena del nou espectacle. Sopa de Cabra ha interpretat les cançons davant d’una pantalla gegant de leds, de trenta metres quadrats, on s’hi han projectat visuals del propi concert i d’altres elaborats per a l‘ocasió. L’escenografia mostrada es pot equiparar a les de les grans produccions internacionals que aquest estiu passaran pel nostre país.

Sopa de Cabra continuen la seva exitosa gira el proper divendres 24 de juliol al Parc Central de Mataró, en el que serà el seu únic concert a Barcelona de l’any 2015. El concert final serà el proper 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.

Després d’aquesta gira, el grup es tornarà a tancar a l’estudi de gravació per continuar treballant amb les cançons del seu nou disc, que publicarà RGB Suports el proper mes de novembre.