Sopa de Cabra, Nil Moliner, Mariona Escoda i OBK, premiats per Cadena 100

L'emissora va guardonar artistes catalans considerats referents musicals

Redacció.- El Teatre Jardí de Figueres va acollir dissabte l’entrega de premis “Números 1 a Catalunya” que atorga la Cadena 100. L’emissora radiofònica va voler reconèixer i premiar grups i artistes catalans que han sigut i són referents del panorama musical. Per això es va valorar des de grups Sopa de Cabra o OBK com artistes Nil Moliner. A més, també es va reconèixer la consolidació del festival Acústica, que se celebra anualment a Figueres. L’acte d’entrega va ser una gran festa on també hi va haver música en directe.

A l’escenari hi van actuar referents del pop-rock català com Sau, Sopa de Cabra o Miquel Abras o clàssics com OBK. La música festiva la va posar La Pegatina i també hi va haver espai pel talent emergent com Mariona Escoda, la guanyadora del concurs musical “Eufòria”, Sara Roy o Depol. Un altre plat fort de la cerimònia va ser l’actuació de Els Amics de les Arts, amb un final de festa a càrrec de Nil Moliner, un dels cantants amb més projecció del moment.

La gala va estar conduïda per Xavi Caminals, presentador de “La millor varietat musical” de Cadena 100. L’emissora musical té més d’1,6 milions d’oients a tot l’Estat, 165.000 a Catalunya, segons la darrera onada de l’EGM.

 

Etiquetes:
,