Sopa de Cabra publicarà nou disc el 2024 amb cançons inèdites

El nou disc ‘Ànima’ es publicarà al novembre del 2024

Redacció.- Després de gairebé cinc anys sense presentar cançons inèdites, Sopa de Cabra publicarà nou disc el 2024 que portarà per títol Ànima i que serà editat per Promo Arts Music Records.

El nou treball sortirà el novembre del 2024, però a partir d’aquest mes de fener s’aniran publicant diversos singles d’avançament. Cada cançó del nou disc comptarà amb la col·laboració d’un artista que el grup considera que té ànima. Un concepte que dona títol al nou projecte discogràfic que serà el dissetè treball de Sopa de Cabra, entre discos d’estudi i de directes.

Coincidint amb la publicació del nou disc, el grup iniciarà el 2024 una gira que s’allargarà fins el mes de març del 2025, amb un nombre limitat de concerts que es donaran a conèixer properament. D’aquesta manera, Sopa de Cabra tornarà als escenaris després de l’exitosa gira de celebració dels trenta anys del disc Ben endins que va exhaurir les entrades de tots els concerts programats i que es va tancar de manera apoteòsica el novembre de l’any passat al Palau Sant Jordi, amb més de 15.000 espectadors que van esgotar totes les places disponibles.

(Fotografia David Ruano)