Sopa de Cabra recupera la seva formació original pels tres únics concerts que faran aquest 2015

El bateria Pep Bosch s’uneix definitivament a la formació original de Sopa de Cabra que encara la nova etapa i que està formada per Gerard Quintana, Josep Thió, Cuco Lisícic i Jaume Soler “Peck”

Definitivament, la nova etapa que inicia Sopa de Cabra comptarà amb la formació original que va veure néixer el grup l’any 1986, amb l’única absència del guitarrista Joan “Ninyín” Cardona, mort l’any 2002.

Així doncs, el bateria Pep Bosch s’uneix als membres originals, el cantant Gerard Quintana, el guitarra Josep Thió, el baixista Cuco Lisícic i Jaume Soler Peck, guitarra de la banda des de 1996. Tots junts estan preparant els tres concerts que formaran part de la “Gira 3, 2, 1” paral·lelament a la composició del seu nou disc, l’onzè d’estudi de la seva carrera, que aviat entraran a gravar i que veurà la llum al novembre de l’any vinent.

Els tres concerts d’estiu, a diferència de la gira del 2011, són a aforaments limitats. Tindran lloc el dissabte 18 de juliol al Festival Porta Ferrada (Sant Feliu de Guíxols), el divendres 24 juliol dins del marc de les Festes Santes a Mataró i el divendres 07 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.

En aquesta gira repassaran tots els seus clàssics però també aprofitaran per presentar i rodar algunes de les noves cançons davant del seu públic, i fer-los partícips del procés de creació d’aquest nou disc.

Sopa de Cabra, a més, està treballant en el que serà la seva gira més ambiciosa, amb una posada en escena que comptarà amb una pantalla gegant de leds on es projectaran visuals del propi concert i d’altres elaborats per a l’ocasió. Una escenografia equiparable a les de les grans produccions internacionals que passen pel nostre país i que pretén convertir l’espectacle en una experiència inoblidable.