Sopa de Cabra tornarà al Palau Sant Jordi onze anys després

El concert tindrà lloc el 26 de novembre de 2022

Redacció.- Sopa de Cabra tornarà al Palau Sant Jordi onze anys després d’aquelles tres nits memorables que van viure al setembre del 2011. L’ocasió bé s’ho val: Serà el darrer concert de la gira d’aniversari del Ben Endins.

El Ben Endins és el disc de pop rock català més venut de la història. Un triple Disc de Platí -més de 130.000 discos venuts- que conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa com “Si et quedes amb mi”, “Mai trobaràs”, “El boig de la ciutat” o “L’Empordà” i, per primera vegada, el crit llegendari “Bona nit malparits!”. Un àlbum que va fer que Sopa de Cabra passés a ser un grup de masses. Ben Endins, és considerat com el retrat d’una generació, sense el qual no s’entendria el fenomen de l’anomenat “rock català”.

El concert al Palau Sant Jordi del 26 de novembre de 2022 repassarà de dalt a baix el repertori d’aquest doble disc, sense deixar oblidar els principals èxits de la banda. A més, aquesta gran festa final comptarà amb sorpreses i col·laboracions especials.

La gira dels 30 anys del Ben Endins està penjant el cartell de Sold Out a totes les ciutats on se celebra. La darrera oportunitat de viure-la en directe serà la del Palau Sant Jordi.

Reedició del Ben Endins 30 anys:
Aquest divendres 3 de desembre Salseta Discos publica una una reedició en format de doble CD i triple vinil d’aquesta obra cabdal de la música popular catalana remasteritzat a Music Lan per Jordi Solé – que ja havia masteritzar el disc original- i amb un plus de sis cançons inèdites extretes del concert de 1991 a la Sala Zeleste.