Sopa de Cabra tria el Festival Sons del Món per presentar la seva gira d'estiu a comarques gironines

L'actuació del grup gironí és l'avançament de programació de la novena edició del festival que marida música i vi més important del país

Sopa de Cabra ha escollit el Festival Sons del Món per presentar la seva esperada gira d’estiu a les comarques gironines. Serà el proper 23 de juliol, a la Ciutadella de Roses, en un concert a peu dret en un dels espais patrimonials de luxe que tenim a casa nostra, i seu del festival des de fa 7 anys.

Els espectadors de Sons del Món viuran el privilegi d’assistir al retorn a terres empordaneses de la banda que sempre ha tingut una vinculació molt especial amb aquest territori. Un dels seus himnes i un dels himnes del país és ‘l’Empordà’.

Avui mateix s’han posat a la venda a www.sonsdelmon.cat les entrades del concert amb descomptes en els primers 1.000 tíquets.

El concert de Sopa de Cabra és el primer avançament de la programació de Sons del Món, que enguany arriba a la seva novena edició consolidat com l’esdeveniment que marida música i i vi més important del país.

 

INFORMACIÓ DEL GRUP

Ara sí. Després de quinze anys separats, els Sopa de Cabra presenten un nou disc i una nova gira per estrenar: “Cercles”.

Sopa de Cabra es situen com un dels grups que més poder de convocatòria tenen actualment, tal i com ho demostra el fet que els tres concerts de presentació del nou disc han exhaurit les entrades amb mesos d’antel·lació.

Els Sopa tornen a posar-se en marxa per oferir en directe el nou treball musical. Aquells concerts apoteòsics del 2011 en què van omplir tres dies seguits el Sant Jordi com mai ho havia fet cap grup de rock català ja són historia. Ara toca gaudir del present i el futur de la banda.

El nou àlbum, “Cercles”, conté deu grans cançons emocionants i sentides, que sorprenen per la força i la bellesa de les melodies, per la serenitat i la solidesa dels ritmes. Amb reflexions sobre l’amor i autèntics miralls generacionals que retraten l’esperit del que es cou al carrer en aquesta època tan intensa, de lluita, d’esperança i de canvis. Des del seu llançament el disc ha entrat setmana rere setmana a les llistes de vendes de l’Estat, esdevenint el disc català més venut del darrer trimestre de l’any.

La gira d’estiu de Sopa de Cabra és una gira curta que constarà d’una dotzena d’actuacions i que només es durà a terme aquest 2016. Concerts on podrem escoltar cançons d’aquest esperat nou disc, però sobretot on podrem gaudir dels grans èxits de la banda.