Stay Homas, Andrea Motis, Clara Peya, La Casa Azul, Oques Grasses o Amaral al festival Strenes 2021

La 8a edició del festival serà del 26 de març al 2 de maig del 2021

Redacció.- S’ha presentat la programació del festival Strenes 2021, amb un avançamentd’artistes, entre aquests hi ha Ferran Palau, Clara Peya, Judith Neddermann i Andrea Motis, amb nou disc, i Amaral a les Escales de la Catedral, la presentació del primer disc dels Stay Homas, “Agua” o La Casa Azul.
La creació no es pot ni restringir ni confinar”. Aquest és el lema de la vuitena  edició del festival Strenes de Girona. Aquesta tardor i al llarg dels pròxims mesos es llançaran al mercat un gran nombre de nous treballs, EPs, cançons… I el Festival Strenes, com sempre, farà costat a tots els seus creadors i creadores.
Tot i estar vivint uns temps d’incertesa gens favorable, l’Strenes ha volgut ser fidel al seu leitmotiv i donar-los suport presentant una programació de més de vint-i-cinc concerts, de la qual se’n desvetllen una dotzena. El festival gironí ho fa perquè vol recuperar la normalitat que ha robat la Covid 19. Ho fa perquè els músics, les músiques i el sector en general necessita poder tirar endavant. I ho fa amb la voluntat que el Festival Strenes sigui el pal de paller, el far que encoratgi tots els festivals, festes majors i programacions que encara s’estan plantejant si han de continuar endavant o no amb les seves produccions. L’Strenes llança un crit contundent: si ens ho proposem, és possible.
El festival recupera la màgia de l’escenari de les Escales de la Catedral i programa també concerts als espais habituals, com l’Auditori, el Teatre Municipal, l’Auditori de La Mercè o la Sala La Mirona, amb les restriccions d’aforament corresponents i totes les mesures de seguretat vigents en el moment de dur a terme els espectacles. Inicialment, es posaran a la venda els espectacles amb un 50% d’aforament i s’ampliarà al 70% en cas que la llei permeti augmentar-ne l’aforament.