Sthendal Books edita Bajo la lengua, bichos, un delicat llibre de poesia i il·lustració d’Uxue Juarez (poeta) i Daniela Spoto (il·lustradora)

El 8 de juliol tindrà lloc a la Galeria Miscelana una exposició amb il·lustracions de Sporto, on Uxue Juárez recitarà alguns dels seus poemes

Bajo la lengua, bichos és el primer títol de la col·lecció de poesia ‘Hilos’ de l’editorial d’autor Stendhal Books de Barcelona. Un delicat llibre de poesia i il·lustració creat conjuntament amb la poetessa Uxue Juarez i la il·lustradora Daniela Spoto.

La poesia d’Uxue Juarez a Bajo la lengua, bichos, és un trajecte. La poeta escull la primera persona per acompanyar al lector per la crònica d’un record. Moldeja el llenguatge i el desfragmenta, el romp convertint una sintaxi aparentment senzilla en una pregunta.

L’artista Daniela Spoto l’acompanya amb la seva obra. En aquest cas ambdues disciplines s’entrellacen utilitzant els mateixos contrastos, les mateixes textures. El lector passa per aquest poemari preguntant-se com alguna cosa aparentment inofensiva i dolça pot tenir un to tan agressiu.

El proper dia 8 de juliol tindrà lloc a la Galeria Miscelanea una exposició amb il·lustracions de Spoto, on Uxue Juárez aprofitarà per recitar alguns dels seus poemes.