Stokölm, una adaptació de Look Back in Anger

L'obra, de Marc Martínez, es podrà veure al Teatre Borràs fins al 27 de juliol

El director Marc Martínez presenta al Teatre Borràs de Barcelona i en el marc del GREC?09 el muntatge Stokölm ?The new lool bacn in anger, una adaptació de L’obra de John Osborne, Look Back in Anger, que compta en el seu repartiment amb Andrés Herrera, Rosa Boladeras, Cristina Gàmiz i Juan Carlos Vellido.
Marc Martínez, director de Super-Rawal (2003) i Le Mani Forti (2007) i fundador de pla.tea social -plataforma de teatre social de Barcelona- i Miguel Casamayor, s’han enfrontat al text D’Osborne demostrant la seva vigència cinquanta anys després de ser escrit.

Look Back in Anger és una història sobre la ràbia i la impotència. Una història on la crueltat, la violència i la duresa es mostren sense cap mena de filtre. Els seus protagonistes són perdedors que no són capaços D’adaptar-se al món en descomposició on els ha tocat viure. I per rebeL’lar-se només disposen de la violència, la ironia i L’escepticisme.

Un jove, després de dedicar més d´un quart de segle a la seva educació, llicenciatura, post graus, màsters’, es guanya la vida amb una feina que no té res a veure amb el que ha estudiat, i viu amb la seva xicota i un amic que els ajuda a pagar el lloguer. I per tot això, i el món que li ha tocat viure, la monarquia, el govern,L’església, els bancs…, creu que la seva vida és un fàstic, sobretot els diumenges a la tarda.

Etiquetes:
, , ,