Strenes continua aquest cap de setmana amb totes les entrades exhaurides d'Adrià Puntí i l'estrena dels espais del Museu d'Art de Girona i la Plaça Sant Fèlix

Del 2 al 24 d'abril a Girona

Adrià Puntí estrenarà dissabte a les 21h al Teatre Municipal l’espectacle “Enclusa i un cop de mall: Les cares B de la clau de girar el taller”. D’altra banda els concerts de Núria Graham de demà divendres a les 22h al Museu d’Art i de Quim Mandado & OCE & LGP dissabte a les 21h a l’Auditori estan a punt d’exhaurir-se.

Gemma Humet estrenarà aquest divendres a les 20h l’escenari del Museu d’Art de Girona. El grup revelació Animal estrenarà dissabte a les 19h l’escenari gratuït de la plaça Sant Fèlix, on des de les 18h a les 2h s’hi instal·la un espai de Food Tracks. També hi actuaran The Excitements (22h) i Germà Negre (00h).

A més a més divendres també es podrà veure Sara Pi amb la col·laboració de Raynald Colom a les 21h a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona i Núria Graham a les 22h a l’Auditori Cultural la Mercè. Dissabte també comptarà amb els concerts de Dom la Nena al Museu d’Art de Girona i diumenge serà el torn de Cybee a les 18h i Crossing a les 19:30h a La Mirona i de Clara a les 18h i Marion Harper a les 19:30h als Jardins de la Mercè.