Strenes i Fundació Valvi convoquen per segon any la secció Talent Gironí

Hi participen Kids from Mars, Joina, Toni Beiro i Bipolar

Redacció.- S’ha presentat a la seu de la Fundació Valvi la secció Talent Gironí, un espai del festival Strenes que per segon any consecutiu busca posar en valor el talent musical de les comarques gironines. Apadrinada per la fundació gironina, una de les característiques de la secció és que es premiarà el grup o artista més destacat i es donarà el premi Talent Gironí de l’any.
Un any més es posa de manifest l’alt nivell musical que existeix a les comarques gironines. Els grups seleccionats són Kids from Mars, Joina, Toni Beiro i Bipolar.
Kids from Mars – Blanes
A vegades hi ha grups que generen un boca-orella entre els programadors i la premsa que fan que aquella proposta artística generi il·lusió. I efectivament, quan escoltes la música de Kids From Mars, es dibuixa un somriure de felicitat que compensa en escreix l’expectativa creada. Dos nois de Blanes de tan sols setze anys tenen la capacitat de fer, amb l’equilibri suficient de risc, qualitat i tonades enganxoses, una proposta musical que atrapa i que fa que ja es parli d’ells com l’esperança indie estatal d’aquest 2019.
Joina – Figueres
Joina està essent un dels noms de l’emergent escena de rap en català que més està sonant darrerament. A Strenes presentarà el seu primer disc auto editat on el rap i el pop es fusionen a la perfecció.
Toni Beiro – Olot 
Beiro (Toni Beiro), presentarà el seu nou disc “Crónicas desde la ingravidez” en format acústic, acompanyat del baixista Dani Sánchez.També oferirà un recull de les millors cançons dels seus anteriors treballs. Aquest disc ha estat produït per Tato Latorre (Orozco, Maldita Nerea, Efecto pasillo,etc..) i ha estat gravat amb les guitarres del propi Latorre, les veus i les guitarres de Toni Beiro, el baixista Rafa Martín, el bateria Toni Pagès, amb la col·laboració especial de Miki Santamaria (Doctor Prats) al baix.
Bipolar – Sant Feliu de Guíxols
Bipolar ha esdevingut per mèrits propis una de les propostes amb més projecció de les comarques gironines . La seva música connecta amb les principals radio fórmules del país amb cançons com Junts Som Invencibles entre d’altres. Amb tres discs al mercat Bipolar presenta un pop-rock modern i fresc amb un so potent de projecció internacional. Els seus directes son una festa. Bipolar és un imprescindible de l’escena musical catalana. Neix el 2012 amb el disc “No és el final“.