Strenes inaugurarà el festival amb un concert sorpresa el dia 2 d'abril

El nom del grup que protagonitzarà la inauguració no es desvelarà fins uns dies abans de l’actuació

L’organització de l’Strenes confirma que la inauguració de la 4a edició del festival es tornarà a celebrar amb un concert al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona, davant del Pont de Pedra la tarda de dissabte 2 d’abril a dos quarts de set.

Fins uns dies abans no es desvelarà el nom del grup de música que protagonitzarà l’acció inaugural d’enguany. Això no obstant, la setmana vinent, l’organització desvelarà a través de les seves xarxes més dades perquè el públic pugui intuir el grup convidat i els seus moltíssims seguidors puguin organitzar-se.

Segons el director del festival, Xavi Pascual “La inauguració de l’Strenes que vàrem viure l’any passat amb Sopa de Cabra va ser espectacular. Hi ha poques ciutats al món on es pugui dur a terme una acció d’aquesta magnitud”. I afegeix, “ens agradaria que el concert inaugural del festival al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona es convertís en una tradició, en una icona del festival i de la ciutat. Això s’aconseguirà si cada any podem convèncer el grup que creiem que marcarà la temporada perquè pugi a un escenari tan especial, original i popular com el de l’Oficina de Turisme de Girona”. Pascual clou afegint que “seguint la tradició, fins un o dos dies abans de la inauguració l’Strenes no confirmarà oficialment el nom del grup que actuarà”.

Sopa de Cabra va protagonitzar el concert sorpresa que va inaugurar el festival Strenes 2015, i que va convocar milers de persones al Pont de Pedra que no van voler perdre’s una oportunitat tan única i especial com aquella.