Strenes incorpora Valtonyc a la programació per donar suport a la llibertat d'expressió

L'actuació tindrà lloc sempre i quan Valtonyc no sigui cridat per ingressar a la presó abans de la data senyalada

Redacció.- Valtonyc s’incorpora a la programació de l’Strenes. D’aquesta manera el festival mostra el seu suport a la llibertat d’expressió dels artistes com ja va fer en un comunicat que es va emetre en conèixer la sentència condemnatòria de tres anys i mig de presó del cantant mallorquí.
L’actuació tindrà lloc sempre i quan Valtonyc no sigui cridat per ingressar a la presó abans de la data senyalada.
Valtonyc se suma als concerts de la batejada com la festa major de l’Strenes que tindrà lloc el 20 i 21 d’abril i on també hi actuaran Gertrudis, La Iaia, Fundación Tony Manero, Roba Estessa, Pupil·les i Projecte Mut. Per fer més atractiva aquesta gran festa gratuïta al bell mig de Girona, s’ha duplicat el nombre de Food Trucks i dissabte s’hi celebrarà la Fira del voluntariat. També s’instal·larà una pantalla gegant per poder seguir la retransmissió de la Final del Partit de Copa entre el Barça i el Sevilla.
Aquesta aposta del Festival Strenes per recrear una autèntica festa major es veu materialitzada amb la imatge que s’ha creat especialment per a l’ocasió firmada Marta Bellvehí, una de les il·lustradores amb més prestigi del nostre país.
Per altra banda, per causes alienes a la organització, el Festival Strenes anuncia que els concerts previstos a la Sala Yeah es reubicaran a altres espais. Caritat Humana (dissabte 07 abril) i North State (dissabte 14 abril) actuaran a l’Auditori de la Mercè a partir de les 23:30h amb entrada lliure i Mostassa (dissabte 28 abril) actuarà a les escales de la Catedral a partir de les 23:00h amb entrada lliure.