Strenes presenta els artistes de Talent Gironí d’aquesta edició

Són Marta Pérez, Relat, Jordi Serradell i David Busquets

Redacció.- Talent Gironí és la secció del Festival Strenes que posa en valor el talent musical de comarques gironines. Una secció que neix apadrinada per la Fundació Valvi, una entitat que des del primer any col·labora amb el festival per donar recolzament als joves valors musicals de les comarques gironines.

Els artistes que formen part d’aquesta secció enguany són Marta Pérez, Relat, Jordi Serradell i David Busquets. I l’Strenes acollirà també el concert de presentació del nou disc de Carmen 113, guanyadors del Premi Talent Grioní de 2018. En passades edicions hi han actuat artistes com Kids From Mars, Toni Beiro, Joina, Hot Drinks, Bipolar, Carmen 113, Caritat Humana, North State, Pau Blanc i Sara Terraza. Tots aquests noms demostren el bon moment pel què passa la música gironina.

Una de les característiques d’aquesta secció és que també premia el grup o artista més destacat, al que s’atorga el Premi Talent Gironí de l’any. El jurat està format per un representant de la Fundació Valvi; un representant del festival Strenes i professionals del sector.

El premiat es fa públic una vegada finalitza el festival i el que es té en compte és la proposta musical i com s’executa, la posada en escena, la originalitat de la proposta, la qualitat musical i el possible recorregut que pugui tenir la proposta en el mercat català. Els dos Premi Talent Gironí fins ara han estat atorgats a Carmen 113 (2018) i a Kids From Mars (2019).