Strenes s'estrena amb un concert sorpresa de Sopa de Cabra

La “Gira 3, 2, 1...” un compte enrera de tres concerts que acabarà amb la publicació d’un nou disc a finals d’any

Sopa de Cabra ha tornat a sorprendre tothom realitzant un concert sorpresa, damunt un terrat al cor de Girona, per anunciar la “Gira 3, 2, 1…” un compte enrera de tres concerts que acabarà amb la publicació d’un nou disc a finals d’any.

Aquesta gira de tres concerts començarà dissabte 18 de juliol al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, divendres 24 de juliol dins del marc de les Festes Santes a Mataró i divendres 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils. Les entrades per aquesta gira es posen a la venda aquest dilluns a les 10h del matí. El grup ha decidit realitzar aquests concerts en aforaments limitats (a diferència de la gira del 2011).

En aquesta gira, que suposarà un parèntesi en la gravació del nou disc que serà enregistrat entre el mesos de juny i setembre, repassaran tots els seus clàssics però també presentaran algunes de les noves cançons davant del seu públic, per fer-los partícips del procés de creació d’aquest nou treball discogràfic, el primer en estudi després de 15 anys.

Sopa de Cabra està treballant en una posada en escena que de ben segur sorprendrà a tots els assistents, amb la intenció de fer d’aquests concerts els més espectaculars de tota la seva trajectòria.

El grup gironí ha fet aquest anunci en el marc del Festival Strenes de Girona, amb un concert sorpresa des de dalt d’un terrat, que ha col·lapsat el centre de la ciutat. Aquest concert s’ha preparat durant gairebé sis mesos, inspirant-se en accions similars que van dur a terme The Beatles a Londres o U2 a Los Ángeles.

Tota la informació sobre aquesta gira es pot trobar al web www.sopadecabra.cat i als perfils de Facebook, Twitter i Instagram de la banda