Suu, Els Catarres, Earth Wind & Fire, Robe i Eufòria a Sons del Món

Oques Grasses han triat Sons del món com un dels únics deu concerts que faran aquest any a Catalunya

Redacció.- Després dels grans concerts d’Andrés Calamaro, Ben Harper i Gipsy Kings del primer cap de setmana, el Sons del Món encara un segon cap de setmana amb totes les entrades exhaurides. Al voltant de 10.000 persones gaudiran de les tres jornades de concerts. Aquest divendres actuarà God Save The Queen. Aquests argentins, que són un dels grups de tribut a Queen més destacats del món, tornen a Roses després que l’any passat realitzessin un concert apoteòsic i inoblidable entre pluja i comunió total amb el públic. Dissabte serà el torn del català més internacional, Álvaro Soler. L’autor de hits com “Sofia” o “El mismo sol” va passar part de la seva infància a Roses perquè els seus avis hi vivien. Serà de ben segur un concert carregat d’emocions. Obrirà la nit la cantautora Sara Roy. Finalment, diumenge, serà el torn d’un dels grups més en forma del panorama musical català, els Oques Grasses, que continuen celebrant els seus deu anys. Obriran aquesta darrera nit el duet format per Pol Batlle i Rita Payés.

El tercer i últim cap de setmana comptarà amb els concerts de Suu, Els Catarres, Earth Wind & Fire, Robe i l’espectacle de cloenda del 7 d’agost “Eufòria en concert”, una de les poques oportunitats de tornar a veure junts els i les concursants més populars del programa de TV3 Mariona Escoda, Triquell, Llum, Scorpio i Edu. Un concert únic que serà presentat per Marta Torné.

La decisió del Sons del Món d’obrir l’espectacular village al públic en general sense necessitat d’anar al concert principal per un preu de 5€ amb consumició inclosa ha estat un èxit. Les persones assistents poden gaudir de vuit food trucks, zona chill out, Djs i grups rosencs i barres amb consumicions Premium i amb denominació d’origen Empordà, entre d’altres. El Village està obert a partir de les 20h i fins a les 2h de la matinada. Els concerts es realitzen de 20:45h a 21:45h.
Aquest divendres 29 de juliol, tornaran a actuar al Sons del Món God Save The Queen. El festival els ho devia després d’oferir l’any passat un concert heroic sota la pluja, amb totes les entrades exhaurides, on el públic va resistir estoicament per no perdre’s a la millor banda tribut dels Queen del món.

Des de sempre, molts dels grans concerts dels artistes catalans s’han celebrat a Sons del Món. Enguany es podrà gaudir per primera vegada d’Álvaro Soler, possiblement un dels artistes catalans més internacionals, i que durant els darrers vuit estius ha fet ballar tothom amb cançons com “Sofia”, “La cintura”, “Magia”, “A contracorriente” amb David Bisbal… Inclús Jennifer López el va apadrinar als seus inicis. Abans, però, actuarà Sara Roy, que ha esdevingut per mèrits propis l’artista revelació de l’any a Catalunya. La seva cançó “Tot és més fàcil”, cantada amb Miki Nuñez, ha estat de les més radiades i escoltades de l’any a casa nostra.

Oques Grasses han triat Sons del món com un dels únics deu concerts que faran aquest any a Catalunya per celebrar els seus deu anys de vida. Els osonencs han esdevingut el gran grup de música pop i festiva de casa nostra. Abans, actuarà Rita Payés, que ha esdevingut una de les artistes amb més credibilitat i més projecció del país. En aquesta ocasió ve acompanyada de Pol Batlle. Es possible que ens regalin un dels moments més especials del festival: poder escoltar en directe la seva col·laboració conjunta, que ha esdevingut la cançó en català més escoltada de l’any: “La gent que estimo”, que s’està convertint en un himne generacional.