T de Teatre estrena el seu nou espectacle, “La dona fantasma”, una comèdia íntima i delirant, un drama universal i fantàstic

Després de gairebé 10 anys sense actuar en solitari les T de Teatre tornen amb un espectacle que es podrà veure al Teatre Romea

Redacció.- T de Teatre estrena el 29 de setembre al Teatre Romea el que serà el seu tretzè espectacle La dona fantasma, una sàtira immoral sobre la moral, una revisió sobre la funció de la ficció, un retorn a la infància, al primer amor. Carme Pla, Mamen Duch, Marta Pérez i Àgata Roca es posen dins la pell de quatre mestres de finals dels anys setanta.

Tenconi, un dels dramaturgs joves més interessants i prolífers del panorama teatral de l’Argentina estrena per primera vegada una obra seva a l’Estat espanyol. Ha creat aquest muntatge especialment per a la companyia, després que aquesta quedés meravellada en veure un dels seus muntatges a Buenos Aires.

La dona fantasma gira al voltant de quatre mestres a finals dels anys setanta. Porten una vida intensa i melancòlica, marcada per la cura dels pares i dels fills, pels desenganys amorosos i pels desafiaments que els provoquen les seves alumnes. L’extraordinari irromp en aquesta quotidianitat esglaiadora: una dona fantasma. L’aparició del fantasma és la porta d’entrada a un altre món: el del passat, el de la memòria. La ficció per explicar l’impossible. El teatre com a sessió d’espiritisme. El teatre com a artefacte de memòria. De fantasmes, d’espectres, de morts que parlen; de tot això està feta la història, i de tot això està fet el teatre. Què és ser un fantasma? Només el teatre ho pot respondre.

La dona fantasma es podrà veure del 29 de setembre al 26 de novembre al Teatre Romea. Les entrades estan ja a la venda a la web oficial.

Etiquetes: