Taller de videodansa

Redacció.- Faber, la residència d’arts, ciències i humanitats de Catalunya a Olot organitza un taller de videodansa impartit per Meagan O’Shea (artista canadenca, especialitzada en dansa i teatre contemporani) i Tristán Pérez-Martín (fotògraf argentí).
Els participants es guien a través d’un mini procés creatiu que reflecteix el projecte Léxico, fent dansa col·lectiva a través de les llengües. Els participants crearan moviment, guions i rodaran un petit taller de ball. Partint del projecte Léxico crearan dansa en llengües que no entenem. El punt de partida és un text en una llengua que no hauran escrit els participants. A partir d’aquest text generaran moviment i crearan una coreografia. També treballaran amb el fotògraf argentí Tristán Pérez-Martín per contemplar la creació d’imatges. Es faran dos grups i cada un compartirà la coreografia amb els altres i decidiran com integrar el text original, el guió gràfic i com rodar el vídeo. Tristán editarà el vídeo per mostrar després als alumnes els seus balls.
Hi poden assistir joves a partir de 15 anys interessats en la dansa i el vídeo. El taller tindrà lloc el proper 24 de març, de 10.00 a 14.00 h a l’Espai Ideal (Plaça Clarà, 6, 2n pis. Olot). Les persones interessades han d’enviar un correu a info@faberresidency.com

Etiquetes: