Tarta Relena dona el tret de sortida al festival NEU!

El festival proposa més de 30 activitats i concerts

Redacció.- El concert de final de gira de Tarta Relena serà el tret de sortida aquest dissabte 26 de novembre al Teatre de Salt (20.00h), del festival NEU!, que al llarg de dos mesos proposa més de 30 activitats i concerts a Girona i Salt. El concert de Tarta Relena, un duet que explora a cappella diferents estils de música, és una proposta trencadora que es fa en col·laboració amb el festival Temporada Alta.

A més d’aquest concert, el NEU! també ha programat una gran diversitat de propostes interessants que van des del primer concert en terres gironines de Carolina Durante, la presentació del primer disc en solitari d’Ernest Crusats (líder de La Iaia), l’estrena a Girona del nou disc de Rufus T. Firefly o el darrer concert de Ferran Palau abans d’una pausa.

La principal novetat d’aquesta any serà la primera edició del NEU! PRO, un espai de trobada per a la indústria musical que se celebrarà els dies 27 i 28 de gener al Centre Cultural la Mercè de Girona que inclourà ponències, taules rodones, showcases, retransmissions de podcast en directe, i concerts.