Teatre Akadèmia presenta a l’Almeria Teatre un muntatge musical inspirat en la chanson francesa

L'espai de la Diagonal, inaugurat el 2010 i tancat temporalment, tornarà a obrir les seves portes en breu

Barcelona, 10 de març de 2011 · Fa un any s’incorporava al mapa D’equipaments escènics de la capital catalana el Teatre Akadèmia, ara tancat temporalment per les obres D’un pàrking que impedeixen L’accés a una de les seves entrades. En breu, aquest espai reprendrà la seva programació, tot i que durant aquests mesos i a porta tancada ha continuat la seva tasca de creació teatral amb el muntatge Je Ne Parle Pas François, el qual es podrà veure a L’Almeria Teatre del 17 de març al 3 D’abril.

Sota la direcció de Emilià Carilla (i amb textos seus i de L’actriu Laura Jou), els actors Graham Lister (Monsieur Lys), Xevi Martínez (El Cantant), Jordi Vaqué (L’Assistent) i el mateix Emilià Carilla (El Director) passegen pel repertori del cantoral més florit de la música lleugera francesa. Aquest gènere va fer brillar al seu moment les veus de Tino Rossi, Josephine Baker, Luis Mariano, Jean Sablon, Yves Montand, Dalida, Serge Gainsbourg o Jane Birkin. Apostant per una base musical austera, Je Ne Parle Pas François és una història D’actors, músics i directors que assagen, a la recerca de la veritat de les emocions que han D’inventar a L’escenari. L’objectiu és arrossegar als espectadors a una atmosfera delirant on no puguin destriar on comença el plaer i on acaba el dolor.

Akadèmia Teatre va iniciar les seves activitats el 2007 hostejant companyies, produint espectacles i amb la programació de laboratoris permanents D’interpretació i cursos magistrals amb ponents internacionals.

Etiquetes:
, ,